Telefoon

(+31) 6 83457996

Openingstijden

Kantoor: 7:00-17:00

Over Pingping express

Over ons

We zijn meer dan alleen een koeriersbedrijf; we zijn jouw partners in zorgvuldige bezorgingen. Van next-day delivery tot kleine verhuizingen, we zijn er om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Jouw tevredenheid is onze motivatie, en elke geslaagde levering is een bron van trots voor ons team.

Onze oprichter, Ayoub el Allati, heeft zijn vakdiploma en staat aan het roer van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. We zijn er trots op NIWO-gecertificeerd te zijn, wat onze inzet voor de hoogste normen in de transportsector bevestigt.

Snelle levertijden

Eerlijke prijzen

24/7 Support

rosebox-BFdSCxmqvYc-unsplash
0 +

Zendingen Geleverd

Onze visie

Onze visie bij PingPing Express is om de toonaangevende naam te zijn in koeriersdiensten door het bieden van ongeëvenaarde betrouwbaarheid, snelheid en zorg. We streven ernaar om een essentiële schakel te zijn in de logistieke keten van onze klanten.

Onze missie

Bij PingPing Express is onze missie om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door het leveren van snelle, betrouwbare en veilige koeriersdiensten. We zijn vastbesloten om elke zending met dezelfde toewijding te behandelen, of het nu gaat om kleine pakketten of grootschalige ladingen. We streven naar het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en klanttevredenheid, terwijl we voortdurend streven naar verbetering in alles wat we doen.

0 +

Zendingen afgeleverd

0 +

Tevreden Klanten

0 +

Steden

0 +

Voertuigen

Chat openen
1
Scan de code
Welkom bij Pingping Express 👋
Hoe kunnen we je helpen?